Sjukt oklar är en ny humorserie som ligger tillgänglig gratis via SVTplay. Det är 8 avsnitt, ca 14 minuter långa. Avsnitten finns tillgängliga 1 år framåt. 

Huvudpersonen är Ellen (spelas av Clara Henry), hon är 24 år och har i princip aldrig slutfört något i hela sitt liv. Hon hoppade av gymnasiet sista terminen, började resa jorden runt, när hon träffade sin kärlek på på en strand i asien stack hon mitt i natten innan hon var tvungen att fatta något riktigt beslut om deras relation. Nu har Ellen bestämt sig för att slutföra något. Hon börjar om gymnasiet – som 16åring.

I åtta avsnitt får vi alltså följa 24åriga Ellen som 16åring, med nya vänner, nya utmaningar och sin lillebror som ingen vet är hennes bror. Det blir så oerhört komiskt när Ellen en dag råkar ha på sig lillebrorsans tröja och hans flickvän undrar varför i hela friden Ellen har en likadan tröja som honom. Gissa hur de löser det problemet? Dessutom dyker såklart en oväntad person upp som ny lärare på skolan. Ellen får panik och saker börjar urarta mer och mer.

Vill du skratta både med och åt någon så är det här serien för dig. Tål att sträck-kollas!

 (printscreen från svtplay)

 

2019, Humor, Identitet, Kärlek, Serie, Skola, TV-serie, Unga vuxna, Vänskap,